Sporvejshistorisk Selskab arrangerer ca. en gang om måneden medlemsmøder. Emnerne ved disse møder dækker et bredt spektrum af temaer fra den kollektive trafiks verden.

Møderne er fortrinsvis for medlemmer af Sporvejshistorisk Selskab, men kunne du tænke dig at blive medlem, er du velkommen til at "kigge ind" og overvære mødet og få en snak med nogle af medlemmerne. Du vil også have mulighed for at indmelde dig i Sporvejshistorisk Selskab ved medlemsmøderne.

Du kan læse mere om medlemskab af Sporvejshistorisk Selskab her.

 

 

Medlemsmøder:

Sporvejshistorisk Selskabs medlemsmøder i hovedstaden finder sted i foredragssalen på Frederiksberg hovedbibliotek, Solbjergvej 23, 2000 Frederiksberg.

Alle møder begynder kl. 19.30 med adgang fra kl. 19. Efter generalforsamlingen 21. maj er der sommerpause indtil september. Efterårets mødeprogram annonceres på de gule sider i BYtrafik 4-2019.

 

Onsdag 13. marts: SHS i udlandet.

Jørgen Bang og John Flemming Christensen m.fl. beretter om stort og småt fra SHS-ture til trafikalt interessante udenlandske destinationer. Måske sniger der sig også et par sutsko størrelse 48 ind i beretningen (se artiklen andetsteds i dette Bytrafik).

 

Onsdag 10. april: Sporvognslinie 6 in memoriam

I billeder og filmklip mindes vi Den blå Vogn, alias den københavnske sporvognslinie 6, som blev omstillet til busdrift 27. april 1969 – i år for 50 år siden. Ved omstillingen af sporvognslinie 6 til busdrift forsvandt endnu en af de »store« sporvognslinier. Hvis tiden tillader, fortæller Søren Palsbo om temaer i årets udstilling på Sporvejsmuseet. Museets sæson 2019 begynder påskedag, 21. april.

 

Tirsdag 21. maj: Sporvejshistorisk Selskabs ordinære generalforsamling 2019.

Indkaldelse med dagsorden, regnskaber mm. udsendes senere i henhold til selskabets vedtægter.

 

Når medlemsmøderne i Sporvejshistorisk Selskab genoptages efter sommerpausen, har mødeledelsen sørget for endnu bedre trafikforbindelser til Frederiksberg hovedbibliotek: metroens nye cirkellinje, der har sin ene krydsningsstation med de »gamle« metrolinjer netop på Frederiksberg (den anden krydsningsstation er Kongens Nytorv).   Vel mødt, Mødeledelsen