Medlemsrejser til udenlandske sporvejsbyer

Du kan læse mere om
medlemskab
af
Sporvejshistorisk Selskab
her.

Turafdelingen/ Mikael Lund (tlf. 4045 8210),

e-mail: turafdelingen@sporvejsmuseet.dk 

 

SHS–udlandsture 2019

 

Som nævnt i december-nummeret er programmet for 2019 nu fastlagt og årets første rejse bliver til Budapest – med to dagsudflugter til Debrecen og Miskolc – med afrejse torsdag aften 9. maj og hjemrejse fredag formiddag 17. maj. Der er p.t. 25 tilmeldte, men der vil kunne være plads til et par eftertilmeldinger. Send venligst mail eller ring herom (turafdelingen@sporvejsmuseet.dk eller tlf. 4045 8210).

 

Der er ingen ændringer i den tidlige efterårstur til Dresden m.m. og der er glædeligvis allerede ganske mange, der har udvist interesse for turen. Nærmere detaljer vil følge i april- og juni-numrene, men jeg vil sætte pris på tidligst mulige yderligere tilkendegivelser om interesse i at deltage.

 

Den sene efterårstur i uge 43 går til Geneve, men de flymæssige muligheder/begrænsninger gør, at det bliver en tur med afgang allerede mandag 21. oktober kl. 17.30 og med returrejse fra Geneve fredag 25. oktober formiddag. Der kan fortsat ikke siges noget endeligt om prisen, men jeg er glad for de mange tilkendegivelser, der allerede er kommet om interesse i at deltage.

 

Depositum for Dresden-turen andrager 2.500 kroner og for Geneve-turen 2.000 kroner. Depositum bedes indbetalt som sædvanlig til konto 1551-1681 3478.

Turafdelingen / Mikael Lund