Medlemsrejser til udenlandske sporvejsbyer

Du kan læse mere om
medlemskab
af
Sporvejshistorisk Selskab
her.

Turafdelingen/ Mikael Lund (tlf. 4045 8210),

e-mail: turafdelingen@sporvejsmuseet.dk 

 

SHS-Udlandsture - 2019

Programmet for 2019 er nu blevet fastlagt og ser ud som følger:

Forårsturen går til Budapest med to endagsudflugter til Debrecen og Miskolc. For at få de bedste og prisgunstigste billetter er der afgang torsdag 9. maj om aftenen med Norwegian til Budapest og hjemrejse fredag formiddag 17. maj. Lørdag er der ingen brugbare forbindelser, og søndagshjemrejse er forholdsmæssig dyr, så derfor har vi lagt os på udrejse torsdag aften og hjemrejse fredag formiddag. Prisen vil ligge på 7.500 kroner  per person i delt dobbeltværelse og 9.500 kroner i enkeltværelse. Denne pris dækker fly tur/retur, bustransport til og fra hotel i Budapest, hotel inkl. morgenmad, dagsudflugter med tog til Miskolc og Debrecen samt et beløb til remisebesøg og udflugt med historisk materiel. Depositum kr. 3.000 per person bedes indbetalt senest 15. januar 2019, hvis ikke andet aftales med mig.

Den tidlige efterårstur går til Dresden med udflugt til Bad Schandau (Kirnitzschtalbahn) og til Most i Tjekkiet. Baseret på seneste gode erfaringer med kombinationen af bus/færge/bus finder denne tur sted fra lørdag 14. september om morgenen med hjemkomst søndag 22. september først på aftenen. Der er ca. 5 timers køretid med bus i Tyskland, men alternativer med fly eller tog kan hverken konkurrere tidsmæssigt eller prismæssigt. Prisen for denne tur – igen med otte overnatninger – vil ligge på ca. 6.500 per person i delt dobbeltværelse og ca. 8.500 per person for enkeltværelse. Depositum kr. 2.500 per person bedes indbetalt senest 15. maj 2019, hvis ikke andet aftales med mig.

Den sene efterårstur i uge 43 planlægges at gå med fly til Genève. Afrejse sandsynligvis torsdag morgen 24. oktober og hjemrejse lørdag aften 26. oktober eller søndag 27. oktober. Vi kan endnu ikke sige noget om prisen, men den søges naturligvis holdt på sædvanligt niveau for uge 43-turene.

Depositum bedes indbetalt som sædvanlig til konto 1551-16813478.

Man må meget gerne sende mail til turafdelingen@sporvejsmuseet.dk med angivelse af interesse eller »afbud« til alle tre ovennævnte ture, således at vi så hurtigt som muligt har et overblik over behov for flysæder og hotelværelser.

Vel mødt til endnu et spændende udflugtsår 2019. Der er allerede forskellige overvejelser omkring rejsemål i 2020, og de forventes offentliggjort i løbet af foråret 2019.

Har man ønsker eller forslag, må man meget gerne skrive.

Turafdelingen / Mikael Lund