Jul på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm i weekenden 9. og 10 december 2017

Museet har åbent begge dage fra kl. 10:00 til kl. 16:00 og der er adgang til vor P-pladsområde fra ca. 0930.

Der kører sporvogn på begge vore strækninger med ca. 5 minutters mellemrum - og adgang til museet gøres ved at købe billet hos konduktørerne ved indgangen.

I tillæg til at komme med bil til museet - hvad langt de fleste af de ca. 1.500 gæster vi forventer i løbet af weekenden gør - er der OGSÅ mulighed for at opleve en tur med veterantog fra København (lørdag) og fra Køge/Næstved/Ringsted (søndag) til Borup hvorfra vi indsætter vore museumsbusser til at køre gæsterne til Sporvejsmuseet og retur igen efter et ophold på ca. 2½ time.

Tilbuddet om veterantog/bus er altså et TILBUD, men ikke noget som man SKAL benytte sig af for at besøge Sporvejsmuseet i juleweekenden.

Så kommer I i bil til museet, skal I bare glemme alt om tilbuddet om veterantog/bus.

    

Der køres i øvrigt flere ture med museets busser mellem Borup station og Museet - med forbindelse til almindelig regional togtrafik. Se plan herfor på forsiden under Busforbindelse til Borup st.

Der er også tilbud om at køre med veteranbus fra museet - en tur af ca. 20-25 minutters varighed i det midtsjællandske landskab. Dette vil være kundgjort via opslagstavler med afgangstider. Det koster 20 kroner for voksne og 10 kroner for børn at køre med veteranbussen.

Det koster ikke noget at køre med de forskellige sporvogne, som er i trafik den pågældende weekend - dette er inkluderet i entréprisen på 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn.

Der er også et særligt område - indendørs - for salg af gløgg og æbleskiver ligesom julemanden optræder fire gange hver af dagene med små gaver til børnene.

Der vil også være en madvogn, hvorfra man kan købe pølser, flæskesandwich m.v. ligesom vor egen cafévogn for salg af kaffe, øl, vand, chokolade og sandwich er at finde ude for enden af vor sporvognsstrækning, hvorfra der også sælges juletræer.

 
 

BESTIL BILLETTER TIL LØRDAG - TRYK HER  Se også  www.osjk.dk BESTIL BILLETTER TIL SØNDAG - TRYK HER
Østsjællandske Jernbaneklub har gang i aktiviteterne - se her