Sporvejshistorisk Selskab arrangerer ca. en gang om måneden medlemsmøder. Emnerne ved disse møder dækker et bredt spektrum af temaer fra den kollektive trafiks verden.

Møderne er fortrinsvis for medlemmer af Sporvejshistorisk Selskab, men kunne du tænke dig at blive medlem, er du velkommen til at "kigge ind" og overvære mødet og få en snak med nogle af medlemmerne. Du vil også have mulighed for at indmelde dig i Sporvejshistorisk Selskab ved medlemsmøderne.

Du kan læse mere om medlemskab af Sporvejshistorisk Selskab her.

 

 

 

Medlemsmøder på Frederiksberg

Sporvejshistorisk Selskabs medlemsmøder fortsætter i de vante omgivelser i foredragssalen på Frederiksberg Hovedbibliotek, Solbjergvej 23, 2000 Frederiksberg.

Møderne begynder kl. 19.30, og der er adgang fra kl. 19.

Tirsdag 6. november: Nye sporvejshistoriske billedfund. Michael Olsen (vognstyrer.dk) har gjort nye fund, som han heldigvis gerne deler med andre, der interesserer sig for sporvejshistorien og byhistorien. Hvis tiden tillader, vises arkivfilm som sidste del af aftenens program.

Tirsdag 4. december: Julemødet med mulighed for køb af kaffe og hjemmebag og de seneste udgivelser fra Sporvejshistorisk Selskab. Aftenens program handler i øvrigt om Københavns Sporveje »bag kulisserne«. Remiser, garager og værksteder er et stort emne, som bestemt kan tages op ved senere lejligheder. I tilknytning til aftenens emne vises den spændende film »Under den gule knap« (hueknap). Københavns Sporvejes personale havde som bekendt forskellige farver på hueknapperne, alt efter om de var kørende eller tilknyttet sporvejenes forskellige værksteder. Hvis tiden tillader, vises desuden arkivfilm.                                                                     Mødeledelsen

 

 

 

Medlemsmøde i Odense

2. efterårsmøde: Lørdag 3. november kl. 12- ca.16.

Adressen er Tolderlundsvej 9, 5000 Odense C.

Mødet holdes i kantinen.

Vi fortsætter med diverse film og fotos fra vores interesseområde.

Bidrag fra medlemmerne er velkomne.

Sporvognskalenderen 2019 vil kunne købes.

FynBus vil stadig være vært med kaffe og the til vores medtagne mad og drikkevarer.

Hilsener fra SHS 15/mødeledelsen.