Medlemsrejser til udenlandske sporvejsbyer

Du kan læse mere om
medlemskab
af
Sporvejshistorisk Selskab
her.

Turafdelingen/ Mikael Lund (tlf. 4045 8210),

e-mail: turafdelingen@sporvejsmuseet.dk

 

 

Medlemsture i 2017

 

   Efterårsturen til Poznan og Wroclaw i Polen er nu i begyndende planlægningsstade, og der vil komme flere oplysninger i april-nummeret. Det kan dog allerede nu oplyses, at turen finder sted i uge 38 med afrejse med direkte fly til Poznan søndag middag 17. september og retur igen fra Wroclaw søndag først på eftermiddagen 24. september. Der vil være mulighed for at forlænge turen med 2 dage (afrejse til Poznan fredag middag 15. september). Midtvejs på turen tager vi toget fra Poznan til Wroclaw. Der forventes et prisniveau, der kommer til at ligge under prisen for forårsturen til Wien. Giv gerne tilbagemelding på mail om din mulige interesse i denne tur til to interessante og ganske store polske sporvejsbyer.

 

   Der har været overvejelser om en bustur til Aarhus op til åbningen af letbanen – som forventes sidst i maj måned – men da det af tekniske, praktiske og forsikringsmæssige årsager ikke har kunnet lade sig gøre at få lov til at deltage i en prøvetur med en af de nye vogne, har vi valgt at skyde en eventuel SHS-tur til Aarhus til at finde sted senere - eventuelt på åbningsdagen eller kort tid derefter.

                                                                                                                                                                              Turafdelingen

   

DEN FORLÆNGEDE WEEKENDTUR 2017 (uge 43)

Denne tur var planlagt at gå til Norrköping, Malmköping og Stockholm, men årstiden er nok ikke den rigtige, så turen flyttes til et senere tidspunkt (sandsynligvis en forårstur i 2018 eller 2019).

I stedet arbejder vi nu med at uge 43-turen i 2017 kommer til at blive med fly til Geneve.

 

Med venlig hilsen

Turafdelingen

(turafdelingen@sporvejsmuseet.dk)