Medlemsrejser til udenlandske sporvejsbyer

Du kan læse mere om
medlemskab
af
Sporvejshistorisk Selskab
her.

Turafdelingen/ Mikael Lund (tlf. 4045 8210),

e-mail: turafdelingen@sporvejsmuseet.dk 

 

Uge 43 rejse til Potsdam og Brandenburg

Man kan endnu nå at melde sig til den sene efterårstur, der går til Potsdam og Brandenburg i uge 43. Det bliver med bus fra Ballerup/Høje Taastrup onsdag 24. oktober kl. ca. 0820/0845 til Gedser, færge til Rostock og så igen bus til Potsdam, hvor der bliver 4 overnatninger. Hjemrejse søndag formiddag 28. oktober. Desværre ligger prisen endnu ikke helt fast, idet der er en konference i Potsdam i weekenden, der gør at det planlagte hotel ikke umiddelbart kan give os tilstrækkeligt med værelser i hele perioden, men der arbejdes på at finde tilfredsstillende løsninger. Vi håber fortsat, at vi kan holde det forhåndsannoncerede prisniveau på ca. 3.000/3250 kr. i delt dobbeltværelse og ca. 3.750/4.000 kr. i enkeltværelse, men må desværre tage forbehold for at prisen kan stige lidt.

Depositum andrager 1.500 kroner, hvilket bedes indbetalt senest 25. august 2018.

Der vil som altid blive søgt arrangeret både remisebesøg og kørsel med gammelt materiel i begge byer – Potsdam om torsdagen og Brandenburg om fredagen. Et mindre beløb for udgifterne hertil vil være inkluderet i ovennævnte priser. Eventuelle restudgifter vil som sædvanlig blive opkrævet undervejs.

Lørdagen vil være til fri disposition til enten at dyrke Potsdam yderligere eller evt. besøge Berlin, der kan nås på ca. 45 minutter med tog.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig og/eller betalt depositum, bedes du så hurtigt som muligt give besked pr. mail til turafdelingen@sporvejsmuseet.dk eller på tlf. 40 45 82 10.

Depositum bedes indbetalt på konto 1551 - 16 81 34 78.

Med venlig hilsen

Mikael Lund / Turafdelingen